A játékban 3 különálló karakter életének összefonódását követhetjük majd végig.

A Variable State fejlesztőcsapat háza táján a legutóbbi játékuk – Virginia – óta elég nagy a csend, és bár már régebbtől tudni lehet, hogy egy új játékon – Last Stop – dolgoznak, de valódi betekintést a játékukba nem igazán engedtek nekünk.

Egészen mostanáig, mert az Annapurna Interactive kiadóval közösen bemutattak egy viszonylag részletes játékrészletet a teljesen 3D-s, külső-nézetes, amolyan Life Is Strange, illetve Telltale stílusra hajazó játékukból.

A játék középpontjában három különálló karakter áll:

- Donna, a középiskolás lány, aki úgy érzi, csapdába esett a fojtogató otthoni élet és a túlságosan védelmező nagytestvére miatt. Az otthonától távol Donna a tinédzserek izgalmait keresi barátaival, Beckyvel és Vivekkel, de többet sikerül elérnie, mint amire számított, mert egy félresikerült amatőr detektívjáték során a trió váratlanul emberrablókká válik.

- John, a túlhajszolt, középkorú, egyedülálló apa. Az adósságokkal és az egyedüli szülői lét nyomásával terhelt John féltékenyen sóvárog huszonéves agglegény szomszédja, Jack szabad és könnyű élete után. Amikor a páros akaratlanul egy bosszúszomjas idegen kezei közé kerül, egy elátkozott tárgy örökre megváltoztatja az életüket.

- Meena, a könyörtelenül ambiciózus nőszemély, aki a családja körében azért küzd, hogy ugyanazt az elégedettséget találja meg köztük, mint a munkája izgalmában. Miközben Meena egy feltörekvő kollégájával verseng egy fontos előléptetésért, valami ősi dolog kezd felszínre törni a munkahelye épületének pincéjében.

A Last Stop valamikor 2021-ben érkezik Steam és Xbox platformokra.