Virginia

7
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2016. szeptember 22. (7 éve 7 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes

Játékmenet: Sétaszimulátor

Grafikai stílus: Cel-shaded

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Variable State

Kiadó: 505 Games

Platform: Windows/DOS, PlayStation 4, Xbox One

Leírás:

A Virginia története egy Kingdom nevezetű kisvárosban játszódik a címadó Virginia államban. A kaland főszereplője Anne Tarver, aki épp most kapta meg az FBI jelvényét és akire friss husiként mindjárt két ügyet is rásóznak: megtalálni egy eltűnt helyi fiatalt, Lucas Fairfaxot és belső nyomozást folytatni egy kolléganő, Maria Halperin után, akit Fox Mulderhez hasonlóan a pincében található irodába száműztek. Közös nyomozásuk során egy titkos társaság ügyködéséről szereznek tudomást...

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 113

7/10 - Nem mindenkinek fogadja be a gyomra
2017. február. 22.
Egy hagyományostól teljesen eltérő játékról van itt szó, ezért nem is nagyon lehet értékelni. Sokan még csak nem is tartják játéknak, amivel egyáltalán nem értek egyet. A sztori tele van szimbólumokkal és nagyon nehéz megemészteni a látottakat. Mindezek mellett elég rövid is, viszont aki szereti a sétaszimulátorokat és az elvont történetvezetést, annak kihagyhatatlan kaland.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Virginia - avagy miről is szól ez a „játék” valójában?
Érdekesség
7 éve 7 hónapja (2016. október 5.)

Virginia - avagy miről is szól ez a „játék” valójában?

Nem könnyen lenyelhető játék a Virginia. Nem csak azért, mert sokaknak már az is megüli a gyomrát, hogy valaki játéknak nevezi ezt a produktumot (és nagyrészt i...