Blackwood Crossing

9.5
Olvasók

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. április 5. (7 éve 3 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Dráma

Játékmenet: Sétaszimulátor, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Blackwood Crossing egy narratív történetmesélésen alapuló, belső-nézetes kalandjáték. Egy érdekes és érzelmes mese, amely feltárja az elárvult testvérek, Scarlett és Finn közötti törékeny kapcsolatot. Amikor útjukat keresztezi egy titokzatos figura, a szokványos vonatútjuk az élet, a szeretet és a veszteség mágikus történetévé alakul át.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

frem

Összes értékelése: 8

9.5/10 - Érzelmi hullámvasút.
2020. szeptember. 10.
Nem szégyellem, hogy felnőtt férfi létemre megkönnyeztem ezt a történetet. Csodálatos, fájdalmas de érzelemdús három órát adott. Tökéletesen eltalált és kimért sztori, nem csúszik át giccsbe, nem szirupos, olyan mint az élet. Ajánlom azoknak akik nem félnek megélni az érzéseiket! Technikailag egy sétaszimulátor, kalandjáték ötvözettel van dolgunk, nagyon szép a játék, remekül helyén van a zene is. Újrajátszhatósági faktor nincs, hogy a pénztárcánkat kíméljük érdemes egy akció keretében megvenni, mert hosszához képest elég borsos az ára. Jusplathemusnak köszönhetően hozzám hasonló angolul nem értő sorstársaim is élvezhetik a játékot. Igényes fordítást készített hozzá. Köszönjük!

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.