The Town of Light

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2016. február 26. (5 éve 7 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Horror, Thriller

Játékmenet: Sétaszimulátor, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: LKA

Kiadó: Wired Productions

Platform: PC, PlayStation 4, Xbox One, Oculus

Leírás:

A The Town of Light (A fény városa) egy horror elemekkel vegyített, belső-nézetes, pszicho-thriller kalandjáték. A történet a 20. század első felében, Olaszországban játszódik, egy olyan helyen, ami a valóságban is létezett, és amit a készítők aprólékosan rekonstruáltak és a játékba emeltek. A játék különböző befejezéseket kínál aszerint, hogy mennyi mindent fedeztünk fel és milyen döntéseket hoztunk.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.