Last stop - háttérkép

Last stop

2021. július 22. (4 napja 18 órája)

Variable State

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. július 22. (4 napja 18 órája)

Műfaj: Sci-fi, Humoros

Játékmenet: Interaktív film, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Last Stop egy egyjátékos, külső-nézetes, a mai Londonban játszódó kalandjáték, amelyben három különálló karaktert irányítasz, akiknek élete egy természetfeletti krízis közepette szövődik össze.

- Donna, a középiskolás lány, aki úgy érzi, csapdába esett a fojtogató otthoni élet és a túlságosan védelmező nagytestvére miatt. Az otthonától távol Donna a tinédzserek izgalmait keresi barátaival, Beckyvel és Vivekkel, de többet sikerül elérnie, mint amire számított, mert egy félresikerült amatőr detektívjáték során a trió váratlanul emberrablókká válik.

- John, a túlhajszolt, középkorú, egyedülálló apa. Az adósságokkal és az egyedüli szülői lét nyomásával terhelt John féltékenyen sóvárog huszonéves agglegény szomszédja, Jack szabad és könnyű élete után. Amikor a páros akaratlanul egy bosszúszomjas idegen kezei közé kerül, egy elátkozott tárgy örökre megváltoztatja az életüket.

- Meena, a könyörtelenül ambiciózus nőszemély, aki a családja körében azért küzd, hogy ugyanazt az elégedettséget találja meg köztük, mint a munkája izgalmában. Miközben Meena egy feltörekvő kollégájával verseng egy fontos előléptetésért, valami ősi dolog kezd felszínre törni a munkahelye épületének pincéjében.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Gameplay videó érkezett a Last Stopból
Hír
3 hónapja 3 hete (2021. április 2.)

Gameplay videó érkezett a Last Stopból

A játékban 3 különálló karakter életének összefonódását követhetjük majd végig.