Twin Mirror

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2020. december 1. (3 éve 4 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Dráma, Thriller

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Interaktív film, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Főhősünkre, a 33 éves Samre, rájár a rúd mostanság. Nem rég szakított a barátnőjével, és a szülővárosába, a nyugat-virginiai Basswoodba is csak azért kénytelen visszatérni, hogy részt vegyen legjobb barátja temetésén. Érthető módon depressziós, elkeseredett és teljesen ki van borulva. De azután, hogy véres ingben ébred a hotelszobájában és nem emlékszik az előző esti hollétére, kezdetét veszi a beteges nyomozása, hogy mindenáron kiderítse az igazságot.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Leginkább várt játékok: 2020 Q4
Hír
3 éve 6 hónapja (2020. szeptember 30.)

Leginkább várt játékok: 2020 Q4

Legújabb rovatunkban arra vállalkozunk, hogy az előttünk álló negyedév általunk leginkább várt játékairól írjunk pár sorban. Ezeket valószínűleg majd tesztek kö...

Nincs hiány ötletekből a Dontnodnál
Hír
3 éve 5 hónapja (2020. november 6.)

Nincs hiány ötletekből a Dontnodnál

A Life is Strange alkotói jelenleg összesen 6 játékon dolgoznak, ha a Twin Mirrort is beleszámítjuk.