Varney Lake

6.5
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. április 28. (1 éve 1 hónapja)

Műfaj: Horror, Rejtélyes

Játékmenet: Vizuális novella, Puzzle

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Az LCB Game Studio Pixel-Pump antológiájának második része. A játék készítésekor mindössze két emberből állt a csapat: Nico Saraintaris íróból és Fernando Martinez Ruppel művészből.

Ezúttal az előző részből megismert Lou Hill bőrébe bújunk, aki a 80-as években paranormális nyomozóként próbál megoldani egy 1954 óta megoldatlan rejtélyt. Két fiatal, Jimmie és Christine homályos emlékeiben kell kutakodnia, felidézve gyermekkori vakációjukat, amikor találkoztak egy vámpírral...

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Kapcsolódó játékok: Mothmen 1966 Bahnsen Knights

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 114

6.5/10 - Egy teljesen átlagos vizuális novella, gyönyörű pixel grafikával
2023. április. 30.
A Varney Lake egy izgalmakkal teli, rejtélyes novella szeretne lenni, de sajnos sem a narratíva, sem pedig a karakterek nem hozzák az ehhez való szintet. Hogy mi történt Douggal, azt már a játék felétől tudni lehet, de sajnos Liszt, a vámpír karaktere sem tudja maga köré csavarni a játékosokat annyira, hogy lebilincselővé váljon tőle a történet. Ami fenntartotta az érdeklődésemet, az a látvány, a hangzás és a három jóbarát közötti kohézió volt. A mini-játékokat egy idő után csak átugrottam, ami miatt a titkos befejezéseket sem tudtam megnézni. Ha mindezek nem zavarnak, akkor viszont egy 2 órás kikapcsolódásra teljesen megfelel a játék.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Táborozz egy vámpírral a Varney-tónál!
Hír
1 éve 2 hónapja (2023. április 5.)

Táborozz egy vámpírral a Varney-tónál!

Az argentin LCB Game Studió és a Chronos Worldwide szeretettel meghív mindenkit egy jó kis nyári partyra a Varney-tónál. Lesz ott minden: holdfény, kellemes idő...

Varney Lake – vámpírok és bakkecskék
Teszt
1 éve 1 hónapja (2023. április 30.)

Varney Lake – vámpírok és bakkecskék

Megjelent a ponyvaregényes vizuális-novella antológiájának új része, amelyben ezúttal két idősíkban követhetjük végig az eseményeket.