Az argentin LCB Game Studió és a Chronos Worldwide szeretettel meghív mindenkit egy jó kis nyári partyra a Varney-tónál. Lesz ott minden: holdfény, kellemes idő és tücsökmuzsika, sőt, talán még egy vámpír is felbukkan.

Az LCB indie csapat Pixel-Pulpnak nevezett antológiájának második részében a Varney-tóhoz látogatunk el, ahol 1954-ben különös dolgok történtek. A két idősíkban futó történet főszereplője az első részből (Mothmen 1966) megismert Lou Hill lesz, aki a 80-as években paranormális nyomozóként próbál megoldani egy 1954 óta megoldatlan rejtélyt.

Két fiatal – Jimmie és Christine – homályos emlékeiben kell kutakodnia, felidézve gyermekkori vakációjukat, amikor találkoztak egy vámpírral... Azonban nem egyszerű kihúzni belőlük az igazságot, és ami még bonyolítja a dolgot, hogy volt velük egy harmadik személy is, Doug, akiről viszont azóta semmit nem lehet tudni. Vajon mi történt vele?

Ahogy a meglepően sikeres Mothmen 1966-ban, itt is leginkább vizuális novellára hajaz a játék stílusa, azért néhány fejtörő is az utunkba kerül majd.

Az április 28-án megjelenő Varney Lake-et és igazából a teljes antológiát mindössze két személy készíti: Nico Saraintaris író és Fernando Martinez Ruppel képzőművész. A harmadik epizód szintén 2023-ra van tervezve és a Bahnsen Knights címet viseli.