Bahnsen Knights

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. november 30. (5 hónap 3 hét múlva)

Műfaj: Horror, Rejtélyes

Játékmenet: Vizuális novella, Puzzle

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Bahnsen lovagok legfőbb tekintélye, Toni, egy volt autókereskedő, aki azt hirdeti, hogy a pokol nem alattunk, hanem felettünk van. Cupra ügynök, a szervezet egyik legrégebbi barátja nyomozott utána. De most Cupra eltűnt. Van valami köze Toninak az eltűnéséhez? És mi a helyzet a Bahnsen lovagokkal? Mit akarnak elérni? És miért tartják fogva Lou Hill paranormális nyomozót egy ládában?

A Bahnsen lovagok egy új interaktív vizuális-novella sorozat harmadik része. A Nico Saraintaris író és Fernando Martinez Ruppel művész által létrehozott Pixel-Pulp sorozatban a 20. század közepén megjelenő pulp fiction és a 80-as évek otthoni számítógépes grafikája ihlette kivételes írás és lenyűgöző illusztráció ötvöződik. Az első kötet három játékot tartalmaz: Mothmen 1966, Varney Lake és Bahnsen Knights.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Kapcsolódó játékok: Mothmen 1966 Varney Lake

Linkek

Értékelések

A játékokat csak a hivatalos megjelenésük után tudod értékelni.