Undying

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. október 19. (2 éve 7 hónapja)

Műfaj: Dráma, Horror

Játékmenet: Hibrid - RPG-kaland, Narratív történetmesélés, Túlélőszimulátor

Grafikai stílus: 3D, Cel-shaded

Nézet: 3D külső-nézetes, Izometrikus

Irányítás: Point & click, Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Vanimals

Kiadó: Vanimals

Platform: Windows/DOS, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Leírás:

Az Undying egy igen különleges, történetorientát túlélőjáték, amiben egy édasanyával kell megtanítanunk a kisfiát, miképpen élheti túl a zombie-apokalipszist. Amellett, hogy a mindennapok túléléséhez szükséges nyersanyagokat és ételt/italt beszerezzük a közeli város felfedezésével, a játék fontos részét teszi ki az anya-fia kapcsolat építése és a gyermek tanítása is.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Demó körkép - 2020 ősz
Hír
3 éve 8 hónapja (2020. október 12.)

Demó körkép - 2020 ősz

A jelenleg uralkodó vírushelyzet a világban rákényszerítette a videojáték ipart is, hogy jobban kihasználja a digitális teret. A különböző konferenciák és feszt...