Tales of Berseria

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. január 27. (7 éve 3 hónapja)

Műfaj: Dráma, Fantasy

Játékmenet: Hibrid - RPG-kaland

Grafikai stílus: 3D, Cel-shaded

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Tales of Berseria a több mint 20 évvel múlttal rendelkező akció-RPG-sorozat 16. fő része és a Tales of Zestrinia előzménye.

A történet főszereplője egy igen erős személyiséggel megáldott nő, Velvet Crowe. A lány boldogan élte az életét egy félreeső kis faluban a kisöccsével, Laphicettel, a nővérével és annak férjével Artoriussal. Egy szörnyű éjjelen (Scarlet Night) a falu lakói démonokká váltak és Artorius csak Velvetet és a kissrácot tudta megmenteni a megőrült emberektől, a nővérét nem. Emiatt a férfi félig-meddig maga is megőrül és évekkel később az újabb Scarlet Nighton fel akarja áldozni Laphicete-t, hogy ezzel visszahozza az élők sorába a feleségét. Velvet ezt nem hagyja, megtámadja a férfit, de nem nyer a harc során, sőt még maga is démonná válik. Artorius bebörtönzi a lányt, és az erejét folyamatosan megcsapolva olyan hatalomra tesz szert, amivel megszűntetheti az összes szenvedést a világban azzal, hogy az embereket érzelem- és gondolatmentes "bábokká" alakítja. Velvet persze (némi segítséggel) megszökik börtönéből, hogy megakadályozza a szörnyű tervet.

A Tales of sorozat eddig fő-producere csak általános felügyelőként dolgozott ezen a részen, és át is igazolt a Square-Enixhez a játék megjelenése után. Ezzel kérdéses, hogy mi lesz a sorozat sorsa, bár pletykák szerint Switchre készül már egy rész a Berseria új producerének az irányítása alatt.

 

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.