Pathologic 2

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2019. május 23. (5 éve 1 hónapja)

Műfaj: Horror, Rejtélyes, Dráma

Játékmenet: Hibrid - RPG-kaland, Túlélőszimulátor, Narratív történetmesélés, Lopakodós

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Ice-Pick Lodge

Kiadó: tinyBuild

Platform: Windows/DOS, PlayStation 4, Xbox One

Leírás:

A Pathologic 2 egy narratívára összpontosító, drámai thriller, amelyben egy halálos járvány kitörése ellen küzdünk egy eldugott vidéki városban. A város haldoklik. Szembe kell néznünk az összeomló társadalom valóságával, miközben nehéz döntésekre kényszerülünk teljesen veszettnek tűnő helyzetekben. De a járvány nem csak egy betegség, és sajnos nem menthetünk meg mindenkit.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Kapcsolódó játékok: Pathologic Classic HD

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.