Saturnalia

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. október 27. (1 éve 7 hónapja)

Műfaj: Horror, Rejtélyes

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Lopakodós, Puzzle, Túlélőszimulátor, Felfedezős

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Saturnalia egy külső-nézetes, nyomozós kalandjáték a túlélő-horror műfajába keverve. Ezen felül némi roguelite-ra jellemző elemeket is tartalmaz. A játék a milánói székhelyű független Santa Ragione stúdió projektje.

A Saturnalia cselekménye 1989. december 21-én játszódik Szardínia szigetén, egy elszigetelt faluban, ahol egy titokzatos ősi rituálé zajlott, és a lakosok megmagyarázhatatlan módon eltűnnek. A hősök célja a túlélés és a felkavaró események felderítése.

A játék lényege az olasz falu szűk utcáinak felfedezése (amelynek külseje minden új játékban változik), a rejtvények megoldása, és mindenekelőtt a túlélés és a korlátozott erőforrásokkal való megfelelő gazdálkodás. Ha az egyik karakter meghal, a játékos egy másik karakter felett veszi át az irányítást. Ha mindannyian meghalnak, a kaland végleg véget ér. A játék nem lineáris, és a játékmenet a narratíva szemszögéből a haladás függvényében változik.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Ingyen beszerezhető lett a pár napja megjelent Saturnalia
Hír
1 éve 7 hónapja (2022. október 29.)

Ingyen beszerezhető lett a pár napja megjelent Saturnalia

A független Santa Ragione játéka szinte egyből ingyenes lett az Epic Store-ban.