Saturnalia

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. október 27. (3 hét 4 nap múlva)

Műfaj: Horror, Rejtélyes

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Lopakodós, Puzzle, Túlélőszimulátor

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Saturnalia egy külső-nézetes, nyomozós kalandjáték a túlélő-horror műfajába keverve. Ezen felül némi roguelite-ra jellemző elemeket is tartalmaz. A játék a milánói székhelyű független Santa Ragione stúdió projektje.

A Saturnalia cselekménye 1989. december 21-én játszódik Szardínia szigetén, egy elszigetelt faluban, ahol egy titokzatos ősi rituálé zajlott, és a lakosok megmagyarázhatatlan módon eltűnnek. A hősök célja a túlélés és a felkavaró események felderítése.

A játék lényege az olasz falu szűk utcáinak felfedezése (amelynek külseje minden új játékban változik), a rejtvények megoldása, és mindenekelőtt a túlélés és a korlátozott erőforrásokkal való megfelelő gazdálkodás. Ha az egyik karakter meghal, a játékos egy másik karakter felett veszi át az irányítást. Ha mindannyian meghalnak, a kaland végleg véget ér. A játék nem lineáris, és a játékmenet a narratíva szemszögéből a haladás függvényében változik.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

A játékokat csak a hivatalos megjelenésük után tudod értékelni.