Uncharted: Drake's Fortune

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2007. november 19. (16 éve 7 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Thriller

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Gamepad

Leírás:

Nathan Drake egy vicces, érzelmes és igazi kalandvágytól égő fickó, akit annak ellenére, hogy a fejlesztők jófiúnak próbálnak ábrázolni, simán képes lemészárolni egy teljes katonai/zsoldos egységet. A Drake's Fortune a sorozat első része, melyben Nathan El Dorado kincsét próbálja felkutatni. Segítségére van mentora, Victor Sullivan és Elena Fisher újságírónő is.

A sorozat első része hatalmas kritikai sikernek örvendett, még Tim Schafer is dícsérettel illette a játékot, és több helyen elnyerte az év játéka díját is. 2009-re több mint 2.6 millió példányt adtak el belőle. 2016-ban PS4-re kiadták az első három rész felújított változatát, amelyekben főleg a grafikai újításokra koncentráltak.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.