Tomb Raider: Legend

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2006. április 7. (18 éve 3 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Thriller

Játékmenet: Puzzle, Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Lara hetedik kalandja. Ez volt az első, amit a Crystal Dynamics fejlesztett és ekkor már Toby Gard, Lara megteremtője is visszatért a sorozathoz. Croft kisasszony ezúttal a Himalájákban, Ghánában, Kazahsztánabn, Bolíviában, Japánban és Angliában barangolgat. Célja, hogy megtalálja a legendás kard, az Excalibur darabjait.

A Legend hatalmas siker volt, 2009-ig több mint 4.5 millió darabot értékesítettek belőle. A játékosok és kritikusok is imádták, ami főleg annak volt köszönhető, hogy a sorozat végre visszatért az igazi kincsvadászos, sírrablós sztorihoz és helyszínekhez, valamint a játékmenetet és az irányítást is sikerült végre helyes irányba terelni.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.