Tin Hearts

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. május 16. (1 éve 3 napja)

Műfaj: Fantasy, Dráma

Játékmenet: Puzzle, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad, Virtuális valóság

Leírás:

A Tin Hearts egy eredeti puzzle-kalandjáték, amelyben játékkatonákat irányítunk. A játék készítésekor az elsődleges szempont a virtuális valóság technológiájának a kihasználása volt, de a játék nem VR eszközökön is végigjátszható.

A Tin Hearts játékmenete kicsit olyan, mint amit a népszerű Lemmings-sorozatból ismerünk. A játékos figyeli a menetelő karaktereket, és az a feladata, hogy a környezettel interakcióba lépve biztonságosan célba vezesse a katonákat.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Mi az a Tin Hearts?
Hír
1 éve 1 hónapja (2023. március 28.)

Mi az a Tin Hearts?

Teszi fel a kérdést a független Rouge Sun fejlesztőcsapat a saját alkotásával kapcsolatban.