A Memoir Blue

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. március 24. (2 éve 1 hónapja)

Műfaj: Dráma, Fantasy

Játékmenet: Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D, Kézzel rajzolt

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Memoir Blue egy interaktív vers egy szupersztár sportolóról és az anya és lánya közötti, mindent átfogó szeretetről.

A kézzel rajzolt és 3D-s művészetet ötvöző egyedi esztétika életre kelti a főszereplő, Miriam varázslatos utazását, miközben a nő az emlékei között “úszik”. A játékmenet az áldozatot és a szívfájdalmat a győzelemmel és a büszkeséggel ötvözi, miközben Miriam újra kapcsolatba kerül belső gyermekével, és elmélyíti a közte és az édesanyja közötti kapcsolatát.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.