The Walking Dead: Season 1

9.3
AG.hu
9
Olvasók

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2012. április 24. (12 éve 3 hete)

Műfaj: Dráma, Horror

Játékmenet: Interaktív film, Fontos döntéses, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D, Cel-shaded

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Érintőképernyős, Gamepad

Leírás:

Bár kalandjátékos körökben már ismertek voltak, de ezzel a játékkal a Telltale úgymond a teljes játékos társadalomba berobbantotta magát. A neves képregény alapján készült első évad tagadhatatlanul a sorozat legjobbja, amit nem csak a kritikusok, de a játékosok is imádtak.

Lee Everettet, a történelem tanárt, épp börtönbe szállítják, amikor eluralkodik a káosz és autóbalesetet szenvednek. Mintha csak egy rémálom vált volna valóra, de nagyon úgy fest, hogy a halottak egyszerűen nem akarnak halottak maradni.Hamar rátalál egy fiatal túlélőre, a kislány Clementine-ra, akinek szülei épp távol voltak az apokalipszis kitörésekor, ezért Lee-nek nem marad más választása, mint felkarolni a kislányt és magával vinni.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 113

9.5/10 - A Telltale mesterműve
2017. november. 2.
Nem sok játék volt rám olyan hatással, mint a WD első szezonjának vége. De úgy igazából a teljes szezon minden egyes epizódjában volt valami olyan döntés, ami képes volt megszorongatni és elgondolkodtatni az előző döntéseimen, vagy azon, hogy ez a döntésem később vajon mekkora hatással lesz a környezetemre. Nagyszerűen megtervezett játék volt ez a Telltale-től, pár apróbb hibától eltekintve szuper jó lett.

Norbi

Összes értékelése: 40

9/10 - Az első olyan kalandjáték amely a felvállalt értékeit csúcsra tudja járatni.
2017. november. 12.
A játék öt része díjak sokaságát zsebelhette be megjelenését követően és nyugodtan mondhatjuk, hogy nagyon is rászolgált az elismerésre. A cel-shaded grafika és az olykor ügyetlen (szaggatásba is átmenő) animációk egy pillanatra komolytalannak is hathatnak. Történetet átélni epizódokon keresztül viszont még sosem volt ennyire izgalmas és (valljuk be férfiasan) megható mint a Walking Dead videojáték első évadában. És ez valószínűleg még egy ideig így marad.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Tyucsev

Összes értékelése: 73

9/10 - A Telltale kitalált valami újat
2017. november. 27.
Bár nekem a Fahrenheit után a QTE nem volt új, de a morális döntések és az érzelmeinkkel való játék nagyot dobott az alkotáson-sokat csak felnőtt, családos emberként lehet átérezni. A grafikai megvalósítást külön kedveltem.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Telltale hírek
Hír
6 éve 6 hónapja (2017. november 8.)

Telltale hírek

Nem a legjobb hírek érkeznek a Telltale háza tájáról. Az új CEO jelentős változásokat szeretne, de emellett a WD sorozat&nbsp;felújított változata is érkezik.

The Walking Dead: Season 1
Teszt
10 éve 3 hónapja (2014. február 14.)

The Walking Dead: Season 1

Sokáig olyan szemöldökemelgetéssel néztem a Telltale játékaira, hogy azt hittem izomlázam lesz tőle, ahányszor meglátom őket. Aztán két hegesztés között eltelt...