The Uncharted Roads of Marco Polo

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. december 16. (1 éve 5 hónapja)

Műfaj: Humoros, Rejtélyes

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Oliver, a fiatal flip-flop papucsos Indyre emlékeztető srác, csodálatos horvátországi helyszíneket fedez fel, miközben megpróbálja megoldani a családi rejtélyt, amely a világ első világhírű utazási bloggerének, Marco Polónak feltáratlan történetein alapul. A rövid utazás során lehetőséged lesz betekintést nyerni néhány furcsa helyi híresség gondolkodásmódjába, mint például a Szamársuttogóéba, vagy a Mások ügyeinek minisztériuméba.

Ez a könnyed, szellemes párbeszédeken és egyszerű rejtvényeken alapuló point-and-click kalandjáték Horvátország legfestőibb turisztikai célpontjait mutatja be, amelyek mindegyike kézzel-rajzolt, hagyományos technikával készült.

Bár az alkotókat a műfaj nagy klasszikusai inspirálták, itt a cél mégis az volt, hogy egy laza, pihentető, de magával ragadó kis darabot készítsenek, amely szórakoztatóvá teszi a Horvátországba tartó hosszú repülőutat, és még nagyobb vágyat ébresszen az ország meglátogatására és felfedezésére. A játékban rengeteg valós helyszín jelenik meg, mint például: Korcula, Zágráb, Dubrovnik, Split, Zadar, Hvar, Stari Grad, Motovun és Groznjan.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

The Uncharted Roads of Marco Polo – egy újabb gyönyörű point-and-click van készülőben
Hír
1 éve 9 hónapja (2022. július 30.)

The Uncharted Roads of Marco Polo – egy újabb gyönyörű point-and-click van készülőben

Sajnos körülbelül csak olyan hírverést kapott eddig, mint annak idején a Voodoo Detective: szinte semmilyent.