Sajnos körülbelül csak olyan hírverést kapott eddig, mint annak idején a Voodoo Detective: szinte semmilyent.

Én is csak egy Discord szerver egyik bejegyzésében bukkantam rá, ahol a fejlesztő bedobott egy, a Facebook oldalukra mutató linket, valamint pár képet a készülő játékukból. A képeket és a minimális reklámozást látván szinte már déjà vu érzést tapasztaltam, ugyanis nem olyan rég, pár hónappal ezelőtt történt egy ugyanilyen eset a Voodoo Detective-vel. De nekik legalább volt egy Steam oldaluk. A The Uncharted Roads of Marco Polónak még az sincs, mindeközben a fejlesztők Facebook oldalán már a 2022-es szeptemberi megjelenés dátuma virít.

Na mindegy, ők tudják, mindenesetre a lényeg az, hogy nekünk sikerült felfedeznünk, és beszámolhatunk róla nektek. A horvát Dreamtale Entertainment csapata egy olyan játékot készít, amellyel nem csak jól szórakoznak majd a játékosok, de megismerhetik belőle Horvátország egy szegletét is. A produktumuk ugyanis valódi helyszíneken játszódik majd, teljesen kézzel-rajzolt lesz, és amelyben egy Oliver nevű turistát irányítunk, aki miután megérkezik Horvátországba, egy egyelőre ismeretlen ok miatt teljesen megváltozik az élete. Ennél többet egyelőre nem tudunk a sztoriról, de remélhetőleg, talán a Steam oldal beizzítása után, még több információ lát majd napvilágot belőle. Azt azért már sejthetjük, hogy a történet Marco Polo utazásaival, vagy életével lesz kapcsolatos.

Képekből és videókból sajnos nincs sok. Ha kíváncsiak vagytok rájuk, akkor ugorjatok át a játék adatlapjára.

Ahogy a VD-nek, úgy ennek is megvan az az eredeti Broken Sword beütése, és személy szerint már alig várom, hogy kipróbálhassam. A zágrábi fejlesztők szerint a The Uncharted Roads of Marco Polo még idén szeptemberben elérhető lesz a Steamen.