Angelo and Deemon: One Hell of a Quest

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2019. szeptember 27. (4 éve 8 hónapja)

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Angelóhoz, a nem túl sikeres vloggerhez egy szép estén bekopogtat a Kaszás (elnézte ugyanis a házszámot) és közli vele, hogy nagyon sajnálja, de sajnos a pokol legsötétebb bugyraiba kell ellátogatnia a fiatalembernek. A srác kihasználja a kínálkozó alkalmat, mobilt ragad és elindul instaposztokat készíteni a túlvilág lét gyötrelmeiről.

Természetesen nem szeretne örök kárhozatra ítéltetni, ezért miután elég követőt szerzett magának, plusz segített mindenfelé szerencsétlennek, akikkel a túlvilágon hozta össze a sors, úgy dönt, hogy szépen le is lép a kissé túlfűtött pincéből, és megnézi milyen a klíma a padláson.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.