The Suicide of Rachel Foster

5.5
AG.hu
6
Olvasók

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2020. február 19. (1 éve 7 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Dráma

Játékmenet: Sétaszimulátor

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: ONE-O-ONE GAMES

Kiadó: Daedalic Entertainment

Platform: PC, Linux

Leírás:

1993-ban járunk, mikor is Nicole az apjától megörökölt hotelbe tér be, akit 10 évvel korábban édesanyjával elhagytak, mivel viszonyt kezdett, egy akkoriban 16 éves Rachel Fosterrel. A viszony nyilvánosságra került, majd nem sokkal ezután Rachel öngyilkos lett.

Nicole szeretene mielőbb megszabadulni a rossz emlékeket rejtő hoteltől, ezért is jött felmérni a hotelt. Azonban a kinti hóvihar miatt az épületben ragadt, így úgy dönt, megpróbál a 10 éves történések végére járni.

Képek:

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 77

5.5/10 - Átlagos sétaszimulátor
2020. augusztus. 18.
Őszintén szólva a hangokon és a kellemes grafikán kívül nem sok jót lehet mondani a játékról. Ebben sajnos a mindössze 2-3 órás játékidő sem segít, nem beszélve a kissé logikátlan írásról, ami a történetet tálalja. A hangok viszont állat jók lettek, mindenképp fejhallgatóval játszátok.

paalciklohexan

Összes értékelése: 2

6/10 - Elgondolkodtató sétálgatás
2020. szeptember. 27.
Több műből ihletődött, mégis "csak" egy egyszerű sétaszimulátor, ahol nem sok teendőd van azon kívül, hogy néha rágyere, hova is akar vinni a történet. Már ha nem visz egyből oda. A látványvilág kiváló. A sztori egyszerű, pár óra (nekem 4 volt) alatt a végére lehet érni, ahol nem maradhat el a fordulat. Zene sok nincs benne, de annál jobbak a hangok, néha tényleg olyan, mintha körülötted a szobában történne valami. Ajánlott fejhallgatóval játszani! Bár a felállás erősen hajaz a Ragyogásra, nem hiába hiányzik a horror címke a leírásból, maximum 2-3 kisebb jumpscare szerű megmozdulás van az egészben. A többit a környezet és a sztori hangulata megadja. Ja és még valami: az elején nem hiába figyelmeztetnek a készítők, hogy figyeljünk alaposan. Hiszen bár a sztori rövid és viszonylag egyszerű, a végén marad ránk egy kis utólagos gondolkodás is.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.