The Magnificent Trufflepigs

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. június 3. (3 éve 2 hete)

Műfaj: Dráma

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Sétaszimulátor

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Thunkd

Kiadó: AMC Games

Platform: Windows/DOS, Switch

Leírás:

A The Magnificent Trufflepigs egy belső-nézetes, romantikus, fémdetektív játék. Egy Adam nevű, éles eszű, de együttérző férfit irányítunk, aki visszatér gyermekkori falujába, Stanningba, hogy egy Beth nevű nőnek segítsen a felszínre hozni egy helyi kincset. Azonban ahogy minél jobban beleássa magát a hely és Beth történetébe, rájön, hogy talán nem minden az, aminek látszik. Adamra nehéz beszélgetések várnak, és neki kell eldöntenie, hogyan reagál Bethre, amikor az szembenéz a saját démonjaival.

A játékmenet ötvözi a laza fémkeresést és felfedezést egy erős, személyes elbeszéléssel, és teszi mindezt egy gyönyörű angol vidéken. A készítők szerint a The Magnificent Trufflepigs egy olyan játék, amely arról szól, hogy megpróbálsz megtalálni valamit, miközben a játék hangulata olyan, mint egy tipikus angol nyár: többnyire kellemes, de vannak viharos pillanatok, amelyek azzal fenyegetnek, hogy mindent tönkretesznek.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Romantika és kincsvadászat Angliában – ilyen lesz a The Magnificent Trufflepigs
Hír
3 éve 3 hete (2021. május 28.)

Romantika és kincsvadászat Angliában – ilyen lesz a The Magnificent Trufflepigs

Az utóbbi évek trendjei alapján úgy tűnik, hogy az egyszerű sétaszimulátorok lecsengőben vannak. Az újabb ebbe a kategóriába tartozó játékok megpróbálják egy ki...