The Coffin of Andy and Leyley

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. március 25. (1 éve 3 hónapja)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Vizuális novella, Hibrid - RPG-kaland, Fontos döntéses, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Nemlei

Kiadó: Kit9 Studio

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A The Coffin of Andy and Leyley egy narratív alapú és könnyed fejtörőkkel megbolondított rajzolt kalandjáték, amely alapvetően a kannibalizmusról szól, de mégsem ez a legdurvább dolog benne.

Történet
Két testvér - egy 22 éves fiú és egy 20 éves lány - kannibalizmust kezd el gyakorolni, miután szemtanúi lesznek valami elcseszett sátáni rituálénak. Kezdve a szomszéddal, aki belehalt a rítusba. Mondhatni, evéstől jön meg az étvágy, és innentől kezdve már tudatosabb vadászatba kezdenek. A testvérek között viszont van valami különleges kötődés...

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Kannibalizmust és még „többet” nyújt a The Coffin of Andy and Leyley korai hozzáférése
Hír
7 hónapja 3 hete (2023. november 26.)

Kannibalizmust és még „többet” nyújt a The Coffin of Andy and Leyley korai hozzáférése

Talán sokan bele sem gondolnak, hogy rengeteg cuki, vagy épp vicceskedő kaland mellett vannak nagyon sötét és komor témák, amikről az ember azt hinné, nem kerül...