Tchia

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. március 21. (1 éve 1 hónapja)

Műfaj: Humoros, Fantasy

Játékmenet: Platformer, Narratív történetmesélés, Túlélőszimulátor, Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Az Awaceb nyílt világú kalandjátékában egy kitalált helyre repülhetünk, pontosabban egy olyan földre, amelyet Új-Kaledónia – egy Csendes-óceánban található, kis francia sziget – ihletett, ahonnan a fejlesztők is származnak. A játék hősnője egy Tchia nevű kislány, aki fokozatosan bejárja a teljes szigetvilágot, találkozik a lakosokkal és különböző kalandokat él át.

A szigeten utazva Tchia hatalmas távolságokig képes futni, ugrani vagy siklani. De másfajta módon is közlekedhetünk, hisz vannak gyorsabb, vagy legalábbis egyedibb módszerek is, mint például felmászni egy fa tetejére, és átkatapultálni magunkat a lombkoronán. Emellett szinte bármilyen nagyobb akadályt megmászhatunk, legyen szó szikláról vagy hegyről. Tchia lélekugró képessége lehetővé teszi számára, hogy pillanatok alatt átvegye az irányítást szinte bármilyen állat vagy élettelen tárgy felett, mármint oly módon, hogy az adott állat, vagy tárgy lelkébe ugrik, és ezáltal vele együtt utazik. Ennek köszönhetően nem csak a szárazföldet, de akár a környező tengereket és az eget is felfedezhetjük, mondjuk delfinként, vagy az utóbbit sirályként.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Új gameplay videó érkezett a nyílt világú Tchia kalandhoz
Hír
1 éve 8 hónapja (2022. szeptember 1.)

Új gameplay videó érkezett a nyílt világú Tchia kalandhoz

Csöppenjünk bele 9 percig a gyönyörű, Új-Kaledónia ihlette környezetbe a játék rendezőjével, Phil Crifo-val.

Fedezd fel Új-Kaledóniát a Tchiához készült mini-sorozatban
Hír
1 éve 4 hónapja (2023. január 9.)

Fedezd fel Új-Kaledóniát a Tchiához készült mini-sorozatban

Az Awaceb fejlesztőcsapat és a Kepler Interactive kiadóvállalat egy természetjáró sétára invitálnak bennünket, méghozzá egy gyönyörű szigetvilágra, amely a hama...

Napsütötte, felturbózott kalandok Tchiával márciusban Steamen is
Hír
5 hónapja 1 hete (2023. december 11.)

Napsütötte, felturbózott kalandok Tchiával márciusban Steamen is

Nemsokára Steamen is fejest ugorhatunk Tchia nyílt világú trópusi kalandjaiba, aki édesapját próbálja megmenteni a kegyetlen zsarnoktól, Meavorától, a szigetvil...

Előzetescunami a Future Games Show: Spring Showcase 2024 rendezvényen
Hír
1 hónapja 4 hete (2024. március 22.)

Előzetescunami a Future Games Show: Spring Showcase 2024 rendezvényen

A tegnapi Future Games Show: Spring Showcase 2024 jó sok előzetessel lepte meg a kalandjátékok, illetve kalandos játékok rajongóit! Kaptunk megjelenési dátumoka...