Tchia

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. július 27. (7 hónap 4 hét múlva)

Műfaj: Humoros, Fantasy

Játékmenet: Platformer, Narratív történetmesélés, Túlélőszimulátor, Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Awaceb

Kiadó: Awaceb

Platform: Windows/DOS, PlayStation 4, PlayStation 5

Leírás:

Az Awaceb nyílt világú kalandjátékában egy kitalált helyre repülhetünk, pontosabban egy olyan földre, amelyet Új-Kaledónia – egy Csendes-óceánban található, kis francia sziget – ihletett, ahonnan a fejlesztők is származnak. A játék hősnője egy Tchia nevű kislány, aki fokozatosan bejárja a teljes szigetvilágot, találkozik a lakosokkal és különböző kalandokat él át.

A szigeten utazva Tchia hatalmas távolságokig képes futni, ugrani vagy siklani. De másfajta módon is közlekedhetünk, hisz vannak gyorsabb, vagy legalábbis egyedibb módszerek is, mint például felmászni egy fa tetejére, és átkatapultálni magunkat a lombkoronán. Emellett szinte bármilyen nagyobb akadályt megmászhatunk, legyen szó szikláról vagy hegyről. Tchia lélekugró képessége lehetővé teszi számára, hogy pillanatok alatt átvegye az irányítást szinte bármilyen állat vagy élettelen tárgy felett, mármint oly módon, hogy az adott állat, vagy tárgy lelkébe ugrik, és ezáltal vele együtt utazik. Ennek köszönhetően nem csak a szárazföldet, de akár a környező tengereket és az eget is felfedezhetjük, mondjuk delfinként, vagy az utóbbit sirályként.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

A játékokat csak a hivatalos megjelenésük után tudod értékelni.

Kapcsolódó cikkek

Új gameplay videó érkezett a nyílt világú Tchia kalandhoz
Hír
2 hónapja 3 hete (2022. szeptember 1.)

Új gameplay videó érkezett a nyílt világú Tchia kalandhoz

Csöppenjünk bele 9 percig a gyönyörű, Új-Kaledónia ihlette környezetbe a játék rendezőjével, Phil Crifo-val.