Stationfall

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1987. április 30. (37 éve 1 hónapja)

Műfaj: Sci-fi

Játékmenet: Szöveges

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Szöveges

Fejlesztő: Infocom, Inc.

Kiadó: Infocom, Inc.

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A játék közvetlen folytatása a Planetfall című szöveges kalandjátéknak és ahogy az elődje, ez is teljesen szöveges, képektől mentes. Az előző epizódban sikerült feljebb tornáznunk magunkat a ranglétrán, azonban a helyzet ezúttal sem lett rózsásabb. A mostani munka ugyanis szinte csak aktatologatásból áll. De ahogy az lenni szokott, egy kis idő után újra beindulnak az események.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Kapcsolódó játékok: Planetfall

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.