Planetfall

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1983. július 8. (41 éve 2 hete)

Műfaj: Sci-fi

Játékmenet: Szöveges

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Szöveges

Fejlesztő: Infocom, Inc.

Kiadó: Infocom, Inc.

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Minden a dédnagyapáddal kezdődött, aki admirálisként a Patrol egyik alapítótisztje is volt. Őt követve, a családod teljes generációja a Patrol szolgálatában állt. Most te vagy a soron, de valamiért két év eltelte után sem vagy képes feljebb mászni a ranglétrán.

A Zork stílushoz hasonlóan ez is egy teljesen szöveges kalandjáték, tehát akik szeretik ezt a stílust, ebben biztosan nem fognak csalódni.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Kapcsolódó játékok: Stationfall

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.