Zork II: The Wizard of Frobozz

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1981. június 1. (43 éve 3 hete)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Szöveges

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Szöveges

Fejlesztő: Infocom, Inc.

Kiadó: Infocom, Inc.

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Zork első részének közvetlen folytatása, amely szintén a Nagy földalatti birodalomban játszódik; most azonban az lesz a feladatunk, hogy megküzdjünk Zorkkal, a varázslóval. Ahogy az elődje, ez is a klasszikus, 100%-osan szöveges kalandjátékok csoportját gazdagítja.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.