Amazon

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1984. január 1. (40 éve 4 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Sci-fi

Játékmenet: Szöveges

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Szöveges

Fejlesztő: Telarium

Kiadó: Telarium

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Micheal Crichton bestseller író Congo című regénye alapján készült a 80-as évek elején az akkori Apple, Atari, Commodore és  MS-DOS-os gépekre. A fejlesztő Telarium legsikeresebb játéka lett több mint 100.000 eladott példánnyal.

Az amazóniai őserdőben egy balul sikerült expedíció során mindenki meghalt és minket küldenek oda az ügyet kivizsgálni. A dzsungelben vadállatokkal, kannibál törzsekkel és a kormány katonáival kell szembenéznünk, ráadásul egyetlen segítőnk a terepen Paco a beszélő papagáj.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.