Spiritfarer

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2020. augusztus 18. (3 éve 10 hónapja)

Műfaj: Fantasy, Dráma

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Stratégia, Életszimulátor

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Spiritfarer egy szépséges, kézzel-rajzolt grafikával és animációkkal rendelkező narratív menedzsment játék a halálról. Főszereplőnk Stella, a holtak kompmestere, egy Spiritfarer. Az ő feladata eljuttatni a szellemeket a túlvilágra, és mindezt a lehető legkomfortosabb módon. Utazásunk közben különböző kéréseket teljesítünk számukra, házakat építünk, gazdálkodunk, halászunk, főzünk, szüretelünk, és mindezt misztikus tengerek hullámain lovagolva. 

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

A 2021-es LudoNarraCon 10 legjobb játéka
Érdekesség
3 éve 2 hónapja (2021. április 29.)

A 2021-es LudoNarraCon 10 legjobb játéka

2021-ben ismét megrendezésre került a LudoNarraCon, amely a világon talán egyedüliként a független játékfejlesztők által készített, narratív játékokra koncentrá...