Cozy Grove

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. április 8. (3 éve 2 hónapja)

Műfaj: Fantasy, Humoros

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Életszimulátor

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: Izometrikus

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Üdvözlünk a Cozy Grove-ban, egy kísértetjárta, állandóan változó szigeten táborozó életszimulációs játékban. Szellemcserkészként minden nap bebarangolod a sziget erdejét, új rejtett titkokat találsz, és segítesz megnyugtatni a helyi szellemeket. Egy kis idő elteltével és sok kézműveskedéssel színt és örömet hozhatsz Cozy Grove-ba!

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.