Space Quest VI: Roger Wilco in the Spinal Frontier

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1995. március 16. (29 éve 2 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel-rajzolt, PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Sierra On-Line

Kiadó: Sierra On-Line

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Roger Wilco utolsó kalandja a Space Quest sorozatban amelyben koholt vádakkal visszafokozzák őt másodrendű takarítóvá az SCS DeepShip 86 fedélzetén. Nem sokkal később főhősünk megismerkedik egy Sharpei nevű öreg hölggyel aki az örök élet titkáért indított projekt egyik fő résztvevője... a további események pedig ismét elragadják Roger Wilcot egy utolsó nagy kaland erejéig.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Hatalmasat frissült a ScummVm
Hír
6 éve 4 hónapja (2017. december 21.)

Hatalmasat frissült a ScummVm

Hosszú évek óta kedvenc ScummVM-ünkért nyúlunk, ha régi, a ’90-es években megjelent kalandokban szeretnénk elmélyülni. A „kalandemulátor” nemrégiben frissült eg...