The Dig

8
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1995. november 30. (28 éve 7 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Sci-fi

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt, PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: LucasArts

Kiadó: LucasArts

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A LucasArts egyik komolyabb hangvételű klasszikus point 'n click kalandjátéka. A történet szerint egy, a Föld felé közelítő aszteroida eltérítésére küldenek fel egy mentőalakulatot, ami tagjainak a  feladata a bolygó megmenekítése a teljes kipusztulástól. Az aszteroida azonban egyéb titkokat is rejt, amelynek következményeként hőseink egy teljesen új világban találják magukat...

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Képek:

Értékelések

Norbi

Összes értékelése: 40

8/10 - Posztumusz dicsőség
2017. május. 6.
A Lucasarts egyik legigényesebb kalandjátéka, a kellő megbecsülést pedig nem csak a kritikusoktól, hanem a játékosoktól is megkapta. Utóbbitól sajnos túl későn.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

The Dig
Teszt
10 éve 1 hete (2014. július 16.)

The Dig

A hangulatos zenével, és kissé unalmas átvezetővel indító képsorok arról árulkodnak, hogy az Attila nevű meteor éppen a mi bolygónkra pályázik, méghozzá koránts...