Space Quest: Chapter I - The Sarien Encounter

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1986. október 16. (37 éve 8 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Sierra On-Line

Kiadó: Sierra On-Line

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A legendás sorozat főhőse Roger Wilco, aki az Arcada űrhajón rendkívül fontos titulust tölt be: a takarítóét. Ám amikor az idegen Sarienek megtámadják az Arcadat és főhősünk ráeszmél, hogy rajta kívül nemhogy senki sem élte túl a támadást, hanem még a rendkívül értékes Star Generátort is ellopták, eljön az idő, hogy a takarító fiúból hős váljon. Mert senki sem szórakozhat büntetlenül egy űrhajó felmosófiújával!

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Sierra gyűjtői küldetés indult a Kickstarteren
Hír
3 éve 8 hónapja (2020. október 1.)

Sierra gyűjtői küldetés indult a Kickstarteren

Telnek-múlnak az évek, és ahogy öregszünk, úgy kezdünk el mi is vissza-vissza tekintgetni az évek során felgyülemlett emlékeinkre. Vagyunk sokan, akiknek ebbe b...