Space Quest II: Chapter II - Vohaul's Revenge

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1987. november 14. (36 éve 6 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Sierra On-Line

Kiadó: Sierra On-Line

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Roger Wilco, a hős űrkadét (és leginkább takarító) második kalandja, amely ott folytatódik, ahol az első rész abbamaradt: Hősünk azt hiszi, hogy végleg megszabadul a gonosz Sludge Vohaultól, de ennek sajnos éppen az ellenkezője valósult meg. Legújabb gonosz tervében azt eszelte ki, hogy Xenon bolygóját temérdek biztosítási ügynök klónjával népesíti be. Mivel nem szeretné, hogy Roger megint beleokoskodjon a dolgaiba, ezért a Labion bolygó bányájába száműzeti, ahonnan viszont hősünk kiszabadul és arra vállalkozik, hogy meghiúsítsa Vohaul agyament tervét.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.