Silent Hill: Homecoming - háttérkép

Silent Hill: Homecoming

2008. szeptember 30. (12 éve 6 hónapja)

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2008-09-30

Műfaj: Horror

Játékmenet: Puzzle, Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Double Helix Games

Kiadó: Konami

Platform: PC, PlayStation 3, Xbox 360

Leírás:

A sorozat hatodik része. A játékos ezúttal Alex Shepherd irányítását veszi át, aki visszatér Shepherd's Glen nevezetű szülővárosába, ahol megtudja, hogy fiatalabb testvérének nyoma veszett. Kutatása Silent Hill ködös városába vezeti, ahol ahhoz, hogy megmenthesse a testvérét, előbb meg kell ismernie a kihalt város és saját családjának sötét titkát.

A játék továbbra is a túlélésről szól, miközben különböző logikai feladványokat kell megoldanunk. A játék egy teljesen új motorra épült, aminek hála az atmoszférát sikerült még félelmetesebbé és gyomorforgatóbbá varázsolni. A zenéjét Akira Yamaoka szerezte.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.