Shardlight

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2016. március 8. (8 éve 2 hónapja)

Műfaj: Sci-fi

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Wadjet Eye Games

Kiadó: Wadjet Eye Games

Platform: iOS, Windows/DOS

Leírás:

A világ, amit ismerünk teljesen összeomlott, amikor a bombák lehullottak. Azóta mindenhol járványok, éhség és halál pusztít. A fennmaradt készletek felett az Arisztokraták rendje uralkodik. Nincs elég élelem, vakcina és víz az életbenmaradtak számára. Kivéve a gazdagabbakat, akik állandó oltásban részesülnek, amiért támogatják kormányt. A szegények viszont félelemben élnek, egyre inkább a babonák és szeszélyek hatalmába kerülnek, míg végül meg nem halnak.

Főhősünk Amy Wellard, a fiatal nő, aki bár vonakodva, de szintén a kormánynak dolgozik, hogy jogosult legyen az oltásra. Ő azonban hiszi, hogy létezik egy gyógymód és ha kell, akkor az élete árán is megtalálja.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.