Primordia

9
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2012. december 5. (9 éve 9 hónapja)

Műfaj: Sci-fi

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Ennek a poszt-apokaliptikus világban játszódó játéknak főszereplője egy Horatio Nullbuilt nevezetű robot, aki szereti a magányt és a függetlenségét. Napjait az Ember könyve című könyv olvasgatásával tölti. Társa egy Crispin névre hallgató droid, akivel békésen éldegél az otthonuknak nevezett űrsiklójában. Ez a béke azonban megtörik, amikor egy zsivány robot megtámadja őket és ellopja tőlük az energiaforrást, ami nélkül mindketten elpusztulhatnak.

Az energia után való kutatás során Horatio és Crispin végül a csodálatos Metropol városába jutnak, ahol Horatio felfedezi a legendás ember nevezetű lény letűnt világát.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 98

9/10 - Disztopikus sci-fi a jobbak közül
2020. augusztus. 15.
A Dave Gilbert valahogy nem tud mellényúlni, ha retró point and clickekről van szó. Nagy gonddal és odafigyeléssel ki tudja választani azt a kalandjátékot, amit megtámogat egy kicsit, ráncba szed, hogy végül teljes fényében pompázzon. Így van ez a Primordiával is, mely hangulatos zenéjével és lebilincselő történetével az egyik legjobb sci-fi point and click, ami az elmúlt évtizedben megjelent. Humoros, elgondolkodtató és szomorú is egyben. Kötelező mindenkinek, aki point and click fan.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.