To the Moon

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2011. november 1. (9 éve 11 hónapja)

Műfaj: Dráma, Sci-fi

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Érintőképernyős

Fejlesztő: Freebird Games

Kiadó: Freebird Games

Platform: iOS, Mac OS, PC, Linux, Android

Leírás:

A történet szerint a közel-jövőben járunk, amikor a technológia lehetővé teszi az "emlékdoktorok" létezését. Ezek az orvosok arra áldozzák az életüket, hogy idős embereknek nyújtsanak segítséget, úgymond teljesítik az utolsó kívánságaikat. Ezt úgy érik el, hogy behatolnak a tudatalattijába, keresztülhaladnak az emlékein és mesterségesen próbálnak emlékeket ültetni az idősek elméjébe. Ez azonban áldozattal is jár. A régi és új emlékek között konfliktus keletkezik, aminek hatására a páciens többé már nem tudni önálló életet élni. Éppen ezért csak a halálos betegek kérhetik ezt a szolgáltatást.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.