Technobabylon

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2015. május 21. (6 éve 5 hónapja)

Műfaj: Sci-fi

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Technocrat Games

Kiadó: Wadjet Eye Games

Platform: iOS, PC

Leírás:

2087-ben járunk Newtonban. A várost egy rendkívül fejlett, Központnak nevezett mesterséges intelligencia irányítja, amely a település különböző rendszereinek fenntartásán kívül a rend és törvény betartásáért is felelős. A világ olyannyira fejletté vált, hogy az emberek képesek modifikálni a saját agyukat, aminek hála közvetlenül kommunikálhatnak a számítógépekkel.

A játékot egymaga, még 2010-ben, sulis projektként kezdte el fejleszteni James Dearden, majd végül időhiány miatt majdnem kukázta az egészet. Majd négy év után Dave Gilberttel (Wadjet Eye Games) találkozva és Ben Chandler segítségével sikerült befejeznie a programot.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.