Technobabylon

9
Olvasók

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2015. május 21. (9 éve 1 hónapja)

Műfaj: Sci-fi

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Technocrat Games

Kiadó: Wadjet Eye Games

Platform: iOS, Windows/DOS

Leírás:

2087-ben járunk Newtonban. A várost egy rendkívül fejlett, Központnak nevezett mesterséges intelligencia irányítja, amely a település különböző rendszereinek fenntartásán kívül a rend és törvény betartásáért is felelős. A világ olyannyira fejletté vált, hogy az emberek képesek modifikálni a saját agyukat, aminek hála közvetlenül kommunikálhatnak a számítógépekkel.

A játékot egymaga, még 2010-ben, sulis projektként kezdte el fejleszteni James Dearden, majd végül időhiány miatt majdnem kukázta az egészet. Majd négy év után Dave Gilberttel (Wadjet Eye Games) találkozva és Ben Chandler segítségével sikerült befejeznie a programot.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Képek:

Értékelések

warg

Összes értékelése: 4

9/10 - Abszolut kedvenc
2022. október. 9.

Leginkabb a tortenete es a hangulata fogott meg ennek a jateknak. Tobb fohossel, tobb szalon haladunk mindenfele fejtoroket megoldva a vegkifejlet fele. Egy-egy fordulat utan tobbszor is tatva maradt a szam, igazan kitettek magukert a fejlesztok. A zenet azota is szivesen beteszem a hatterbe munka kozben, nagyon eltalaltak. Csak nehany vagyon minimalis aprosagra emlekszem, ami kevesbe jott be, ezert tolem mindenkepp megerdemli a vaskos 9 pontot.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Újabb magyarítások érkeztek
Hír
2 éve 7 hónapja (2021. október 31.)

Újabb magyarítások érkeztek

Egészen pontosan a Technobabylon, a Critters for Sale, Kena: Bridge of Spirits és a Silence of the Sleep kaptak magyar nyelvű fordítást.