VirtuaVerse

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2020. május 12. (4 éve 1 hónapja)

Műfaj: Sci-fi

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Theta Division

Kiadó: Blood Music

Platform: Mac OS, Windows/DOS, SteamOS/Linux

Leírás:

A VirtuaVerse egy nem túl távoli jövőben játszódó cyberpunk point & click kalandjáték, ahol egyetlen mesterséges intelligencia uralkodik minden más MI felett, és ahol a kormányok és a társadalmak egy tartósan integrált valóságba vándoroltak át.

A játék főhőse Nathan, egy kívülálló, aki még mindig nem hajlandó betartani az új rendszer szabályait, és aki hardver és szoftver csempészként éli életét. Egyedi fejhallgatójával azon kevesek közé tartozik, akik még ki tudják kapcsolni a mikrovezérlőket, és még képesek érzékelni az igazi valóságot. 

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.