Don't Forget Me

6
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. április 20. (3 éve 1 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Thriller

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: The Moon Pirates

Kiadó: The Moon Pirates

Platform: Windows/DOS, Mac OS

Leírás:

A játék főszereplője egy amnéziás lány – Fran –, aki kénytelen újrakezdeni az életét, miután egy elméjét felemésztő álmodozás következtében a világ egyik legjelentősebb memóriamanipulációs szakértőjének laborjában találja magát. Nem tudja pontosan hol ez a hely, és azt sem, hogy ki ő valójában. A jó fiú Bernard befogadja őt, Fran pedig dolgozni kezd a férfinak, akivel elkezdenek a páciensek elméjébe merülni, hogy feltárják és lemásolják az emlékeiket. De nem telik el sok idő, mire a hátrahagyott titkok utolérik őt, és rádöbben, hogy az egész világ sorsa az ő döntésein múlik.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 114

6/10 - Sajnos a Don’t Forget Me túl sokat akart markolni és csak keveset tudott nyújtani.
2021. május. 10.

Sajnos a Don’t Forget Me túl sokat akart markolni és csak keveset tudott nyújtani. Az mindenképp dicsérendő, hogy volt végre valaki, aki a cyberpunk világ egy olyan oldalának bemutatásával próbálkozott, amely nem ítéli el a chipek és a különböző technikai dolgok emberekbe való ültetését. Ennek ellenére a cselekmény a rövid játékidő miatt nagyon összecsapott lett, és a játék szinte ordít egy folytatásért. Én csak remélni tudom, hogy a készítők nem hagyják ennyiben Fran történetét, és a jövőben lesz még lehetőségünk visszatérni hozzá. Mert sajnos, így önmagában, a játék nem igazán állja meg a helyét. És ne feledjük el azt sem, hogy a 15 eurós ár, amit jelenleg kérnek érte, azért elég durva 2-3 óráért.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Don't Forget Me – kevesebb mint egy hónap múlva jelenik meg a jazz-punk kaland
Hír
3 éve 2 hónapja (2021. március 28.)

Don't Forget Me – kevesebb mint egy hónap múlva jelenik meg a jazz-punk kaland

A játékban az elmékben turkálva kell majd az igazságra bukkannunk.

Don't Forget Me - vagy inkább mégis?
Teszt
3 éve 2 hete (2021. május 10.)

Don't Forget Me - vagy inkább mégis?

Számomra a játékvilág elmúlt 5 évének legnagyobb meglepetése az, hogy a pixel-art kalandjátékok olyan szintű aranykorát éljük, ami talán még a 90-es évek kaland...