Don't Forget Me - háttérkép

Don't Forget Me

2021. április 20. (2 napja 16 órája)

The Moon Pirates

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021-04-20

Műfaj: Sci-fi, Thriller

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: The Moon Pirates

Kiadó: The Moon Pirates

Platform: PC, Mac OS

Leírás:

A játék főszereplője egy amnéziás lány – Fran –, aki kénytelen újrakezdeni az életét, miután egy elméjét felemésztő álmodozás következtében a világ egyik legjelentősebb memóriamanipulációs szakértőjének laborjában találja magát. Nem tudja pontosan hol ez a hely, és azt sem, hogy ki ő valójában. A jó fiú Bernard befogadja őt, Fran pedig dolgozni kezd a férfinak, akivel elkezdenek a páciensek elméjébe merülni, hogy feltárják és lemásolják az emlékeiket. De nem telik el sok idő, mire a hátrahagyott titkok utolérik őt, és rádöbben, hogy az egész világ sorsa az ő döntésein múlik.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Don't Forget Me – kevesebb mint egy hónap múlva jelenik meg a jazz-punk kaland
Hír
3 hete 3 napja (2021. március 28.)

Don't Forget Me – kevesebb mint egy hónap múlva jelenik meg a jazz-punk kaland

A játékban az elmékben turkálva kell majd az igazságra bukkannunk.