Resident Evil Village

7.5
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. május 7. (3 éve 1 hónapja)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Lopakodós, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D, Fotorealisztikus

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A történet néhány évvel a Resident Evil 7-ben történtek után játszódik. Ethan Winters és felesége Mia békésen élnek a korábbi rémálmoktól mentes, új helyen. Ahogy együtt építgetik az életüket, egy különös tragédia ismét felbolygatja a nyugalmukat.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Kapcsolódó játékok: Resident Evil 7: Biohazard

Értékelések

Norbi

Összes értékelése: 40

7.5/10 - A Residen Evil Village nagyon biztonsági játék lett
2021. május. 12.

A Residen Evil Village alaposan kikupált, erős alapokon nyugvó, de nagyon biztonsági játék lett. A lehető legnagyobb siker érdekében én kicsit úgy érzem, hogy eladta a lelkének egy részét, és hát van akit ez komolyabban, van akit kevésbé zavar majd. Az általános megítélése borítékolhatóan pozitív, de a kritikusabb rajongók most szerintem komoly fenntartásokkal néznek a jövőbe. Egy esetleges folytatást pedig már nem lehet kizárólag kompromisszumokra építeni, mert ha elfelejti a sorozat, hogy honnan is indult, akkor saját létjogosultságát veszélyezteti az iparban.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Resident Evil Village
Teszt
3 éve 1 hónapja (2021. május 12.)

Resident Evil Village

A sors pikantériája, hogy az idén 25 éves Resident Evil sorozat egy megreformált epizód folytatásával rukkolt elő.