In Sound Mind

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. szeptember 28. (2 éve 8 hónapja)

Műfaj: Horror, Rejtélyes

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Puzzle, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Az In Sound Mind egy belső-nézetes pszicho-horror, melyben a játékosok egyes személyek emlékeiben kavargó, kiszámíthatatlan veszélyekkel szállnak szembe. A modder körökben mára már legendássá vált Nightmare House 2 mod mögött álló csapat által készített In Sound Mind a látszólag egyszerűnek tűnő visszaemlékezéseket sokkoló találkozásokká változtatja, félelmetes és már-már fantasyba illő, hihetetlen jelenetekkel és egy rejtélyes beszélő macskával kiegészítve.

Ahogy Desmond Wales terapeuta kutatni kezd páciensei elméjében, rá kell jönnie, hogy mi köti össze a bennük lévő emlékeket, és fel kell fedeznie az igazságot arról, hogy mi történt Milton Haven városával. És a lényeg, hogy ezekre a kérdésekre minél hamarabb választ kapjon, különben ő maga is saját elméjének áldozatává válik.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Új videón az In Sound Mind horror játékmenete
Hír
2 éve 8 hónapja (2021. szeptember 12.)

Új videón az In Sound Mind horror játékmenete

Merülj el a páciensek elméjében a díjnyertes indie stúdió legújabb játékában.