Repentant

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2018. május 31. (6 éve 3 hete)

Műfaj: Dráma

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Anate Studio

Kiadó: Anate Studio

Platform: Mac OS, Windows/DOS

Leírás:

A Repentant (magyarul: Vezeklő) története hét évvel az eredeti játék (Little Kite) eseményei után játszódik. Oliver ebben az időszakában "teljes lelkiismeret-furdalásban szenved a múltbéli viselkedése miatt", és amiatt, hogy még mindig képtelen felhagyni a bűnözéssel. Az élete sivárnak tűnik, de mégis újra reményre lelhet, ha hajlandó letérni a jelenleg járt, rögös életútjáról és megpróbál segíteni egy bajba jutott személynek.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Repentant címmel folytatódik a Little Kite
Hír
6 éve 3 hónapja (2018. február 25.)

Repentant címmel folytatódik a Little Kite

A depresszív és sajnos nagyon is valósághű élethelyzetet bemutató első rész után ezúttal az előző rész antagonistája életének egy részét fogjuk végigkövetni.