The St Christopher's School Lockdown

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. október 18. (6 éve 7 hónapja)

Műfaj: Dráma, Thriller

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A St Christopher iskolát több mint 200 tinédzser szállta meg (és egy alapiskolás diák) és zárta le, hogy ezzel tiltakozzanak a meghozott súlyos pénzügyi rendeletek ellen. Elbarikádozva a külvilágtól és ellenállva a rendőrség, a kormány és a média nyomásával szemben, csak idő kérdése, hogy a fiatalok saját bőrükön is megtapasztalják, hogy milyen az, ha a dolgok rosszról még rosszabbra fordulnak.

A több epizódra tervezett játék első részében - az első rész játékideje kb. 10 óra - Kayleigh-t irányítjuk, akinek igazából semmi köze a St. Christopher iskolához. Azonban az adósságot és zsarolást okozó kényes körülmények miatt kénytelen menedéket találni magának az elbarikádozott iskolában. Viszont hamarosan ráébred, hogy talán jobb lett volna kint maradni.

Érdekesség, hogy a játék 4 éven át készült (a Kickstarter kampány 2013-ban indult) és végül csak 2017 őszén került fel a Steam-re.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.