Phoenix Wright: Ace Attorney − Dual Destinies

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2013. július 25. (10 éve 11 hónapja)

Műfaj: Krimi, Humoros, Rejtélyes

Játékmenet: Hagyományos kaland, Narratív történetmesélés, Vizuális novella

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Érintőképernyős, Point & click

Fejlesztő: Capcom

Kiadó: Capcom

Platform: Nintendo 3DS, iOS, Android

Leírás:

A Dual Destinies a fő Ace Attorney-sorozat ötödik része, amelynek középpontjában a Wright Anything ügynökség munkatársai állnak, akik a „törvény sötét korszakában” munkálkodnak, amikor a korrupció, a hamis vádak és a bizonyítékok meghamisítása elharapózott a jogrendszerben. A Dual Destiniesben visszatér a sorozat főhőse, Phoenix Wright, mint gyakorló ügyvéd és játszható karakter, aki az Apollo Justice eseményei után visszaszerezte ügyvédi jelvényét. Apollo Justice szintén visszatér, mint játszható karakter. A férfiakhoz csatlakozik az ügynökségnél Athena Cykes, egy újonc ügyvédnő, akinek személyes érintettsége van a játék néhány ügyével.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.