Fateful End: True Case Files

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2020. november 4. (3 éve 5 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Thriller

Játékmenet: Puzzle, Vizuális novella

Grafikai stílus: Kézzel-rajzolt

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Genuine Studio

Kiadó: Giiku Games

Platform: iOS, Windows/DOS, Android

Leírás:

A Fateful End: True Case Files egy fejtörőkkel átitatott vizuális novella, amelyben a saját gyilkosságunk rejtélyét kell megoldanunk még azelőtt, hogy az bekövetkezne. A játék során figyelnünk kell a többi karakterrel való kapcsolatunk minőségére, valamint jól meg kell gondolnunk a döntéseinket, mert ezek nagy része jelentős hatással van a cselekményre.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Fateful End: True Case Files – nyomozzuk ki saját halálunkat
Hír
3 éve 5 hónapja (2020. november 4.)

Fateful End: True Case Files – nyomozzuk ki saját halálunkat

A japán stílusú vizuális novellában saját, rejtélyes halálunkat kell megelőznünk.