Outcast - Second Contact

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. november 14. (6 éve 6 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Sci-fi

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Az Appeal stúdió által készített remake az Outcast című jáékhoz A program az első 3D-s nyílt világú akció-kalandjáték volt amely 1999 nyarán jelent meg, és kivitelezésében addig egyedülálló értékeket képviselt. Szépen kidolgozott idegen világok, felfedezésre váró helyszínek és lények, rengeteg akció és kaland várja a játékost Cutter Slade történetében. A Unityben elkészült újragondolás elsősorban grafikai ráncfelvarrást és teljesen új kezelőfelületet kapott, amely megkönnyíti a tájékozódást és a küldetések zavartalan teljesítését ebben a játékban. Az alacsony költségvetés miatt sajnos nem éri el a tripla A játékok szintjét, de a remek alapanyag bíztatásra ad okot, mert tartalmilag tényleg egy nagyszerű játék az Outcast.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Kapcsolódó játékok: Outcast 2: A New Beginning

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Outcast - Second Contact: az első fél óra
Hír
6 éve 6 hónapja (2017. november 15.)

Outcast - Second Contact: az első fél óra

Tegnap jelent meg az Outcast ráncfelvarrása, amire mi is rávetettük magunkat. 

Outcast - a korszakváltó videojáték
Érdekesség
6 éve 6 hónapja (2017. november 18.)

Outcast - a korszakváltó videojáték

A játék felújított változatának apropójából kicsit körbenézünk a készítése körül, Franck Sauer visszaemlékezései alapján.