Outcast 2: A New Beginning

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. március 15. (3 hónapja 22 órája)

Műfaj: Fantasy, Sci-fi

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Gamepad, Billentyűzet (WASD)

Leírás:

20 évvel azután, hogy a díjnyertes akció-kalandjáték, az Outcast úttörő szerepet játszott a nem lineáris, nyílt világú játékok műfajában, a régóta várt folytatásban Cutter Slade visszatér Adelpha látványos, idegen világába. A mindenható Yodok által feltámasztott Slade úgy tér vissza, hogy a talanokat rabszolgasorban találja és a világot megfosztották a természeti kincseitől. A feladata tehát ismét adott, újra meg kell mentenie a bolygót.

Az Outcast első részének eredeti csapata újra összeállt, hogy megalkossák ezt a lenyűgöző, veszélyes lényekkel teli világot, amely a talan népnek ad otthont, egy ősi kultúrának, amelynek sorsa az első játék eseményei óta elválaszthatatlanul összefonódott a Földdel. Cutter Sladet, az ex-tengerészgyalogost alakítod, akit ugyanaz a száraz humor jellemez, mint a 90-es években, azonban a körülötte lévő világ megváltozott, ezért ő is változásra kényszerült.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Kapcsolódó játékok: Outcast - Second Contact

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

22 év várakozás után folytatást kap az Outcast
Hír
2 éve 8 hónapja (2021. szeptember 18.)

22 év várakozás után folytatást kap az Outcast

Hogy az Outcast mennyire erős IP azt az is mutatja, hogy az eredeti gárda vezényletével, két évtized eltelte után sem akarták elengedni víziójukat. Az akkor még...